Ημερίδα με θέμα: Οδηγώ με ασφάλεια

83
Ημερίδα με θέμα: Οδηγώ με ασφάλεια
Ημερίδα με θέμα: Οδηγώ με ασφάλεια

Ημερίδα με θέμα:
«Οδηγώ με ασφάλεια : χθες – σήμερα – αύριο»

Διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση Τροχαίας

Ημερίδα με θέμα: «Οδηγώ με ασφάλεια : χθες – σήμερα – αύριο» διοργανώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, στον «Φάρο» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ως ομιλητές στην Ημερίδα έχουν προσκληθεί Πρόεδροι, Διευθυντές και Στελέχη Επιτροπών, Διευθύνσεων, Συλλόγων, Φορέων και Ινστιτούτων που ασχολούνται ενεργά με τα θέματα της οδικής ασφάλειας.

Παράλληλα την 21 και 22 Νοεμβρίου 2018 και από τις ώρες 09:00 έως 20:00, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί σχετική έκθεση Τροχαίας που θα λειτουργήσει στο χώρο της Ημερίδας και σε εξωτερικό χώρο (δίπλα στη λίμνη) του Ιδρύματος.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα Τροχαίας από καταρτισμένο προσωπικό της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και να περιηγηθούν στην έκθεση, όπου θα προβάλλονται φωτογραφίες και βίντεο που αφορούν στα τροχαία ατυχήματα, τροχονομικούς ελέγχους κ.λπ.

Επίσης, στους χώρους της έκθεσης θα εκτίθενται ζωγραφιές παιδιών με θέμα την οδική ασφάλεια, εξοπλισμός Τροχαίας, καθώς και ειδικός εξοπλισμός με προσομοιωτές, video games , μη στελεχωμένο αεροσκάφος κ.λπ., που θα προσδώσουν διαδραστικότητα και αρτιότερη ενημέρωση του κοινού στα θέματα οδικής ασφάλειας.

Περισσότερα Εδώ ή επικοινωνία με την ιστοσελίδα μας