Έκλεψαν 10 κοινόχρηστα ποδήλατα από την παραλία του Αλίμου

121
Κλοπή σε κοινόχρηστα ποδήλατα
Κλοπή σε κοινόχρηστα ποδήλατα

Δέκα κοινόχρηστα ποδήλατα «έκαναν φτερά» από τον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου. Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον συντηρητή της εταιρείας που τα έχει τοποθετήσει.

Έκπληκτος διαπίστωσε ότι οι κλειδαριές είχαν παραβιαστεί με λοστό. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τα ποδήλατα κλάπηκαν το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου.

Η επιχείρηση ήταν οργανωμένη αφού έκλεψαν ταυτόχρονα 5 ποδήλατα από τον σταθμό που βρίσκεται στην παιδική χαρά και άλλα 5 από τον δεύτερο σταθμό, στην «Ακτή του Ήλιου», απέναντι από την είσοδο του «Αkanthus».

Προφανώς τα φόρτωσαν σε κάποιο κλειστό φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν. Την Παρασκευή 17 Αυγούστου, ο συντηρητής της εταιρείας, είχε περάσει από τους δύο σταθμούς και τα ποδήλατα ήταν στις θέσεις τους.

Η εταιρεία έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για κλοπή, ενώ ενημέρωσε και τον δήμο Αλίμου για το συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ποδήλατα ήταν ασφαλισμένα. «Είναι πολύ κρίμα να βανδαλίζεται και να καταστρέφεται διαρκώς ο,τιδήποτε υπάρχει στον δημόσιο χώρο.

Θα αντικαταστήσουμε τα ποδήλατα, αλλά είναι λυπηρό να πληρώνουμε ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα», είπε στο NOTIA.GR, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Περισσότερα για την κλοπή Εδώ ή επικοινωνία με την ιστοσελίδα μας